Affärsutveckling

Som företagare blir man lätt uppslukad av den dagliga verksamheten och har svårt att få tid över för att utveckla nya idéer, eller så har man en massa idéer, men inte tiden att fundera ut hur man ska agera för att kunna förverkliga dem. För att uppnå sin fulla potential behöver ditt företag ständigt förbättra sin verksamhet – och upprätthålla dessa förbättringar.

Exempel på frågeställningar

  • Känner du att du arbetar hårt med din affärsidé men att företaget inte utvecklas framåt?
  • Känner du dig osäker på hur du ska lägga upp strategin för ditt företag inför framtiden?
  • Behöver du hjälp att förbättrar ett försämrat resultat efter exempelvis nya marknadsförutsättningar?

Affärsutveckling för dig och ditt företag

Detta är exempel på frågeställningar som vi på Add Vision kan hjälpa dig med lösningar på inom affärsutveckling. Vår konsult gör efter diskussion med dig, kostnadsanalyser och ser om, och vart det finns pengar att spara. Vi går igenom ekonomi, kunder, inköps- och leveranskedjan för att hitta nya lösningar. Om du kört fast så hittar vi tillsammans med dig nya vägar att gå och upprättar en handlingsplan, för att uppnå din vision. Våra konsulter fungerar också som en idéspruta och hjälper dig att hitta din och ditt företags styrka och kommer med tips om hur du bäst utnyttjar den.

Add Vision har också konsulter som är specialiserade på marknadsföring. Om du önskar så kan de hjälpa dig att välja vad just ditt företag behöver för att nå din marknad på bästa och mest kostnadseffektiva sätt.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för prisuppgift. Du väljer själv hur mycket hjälp du vill ha och hur mycket tid du vill ha utav oss. Är du osäker över hur mycket tid du behöver kan vi tillsammans diskutera och komma överens om en rimlig tidsåtgång. Vi anpassar vår affärsutveckling efter dina behov.

Mentorskap

”Vänner säger det du vill höra. En mentor säger det du behöver höra”.

Vad är en mentor?

Enkelt uttryckt är en mentor hos Add Vision, en rådgivare med stor kunskap och egna erfarenheter inom chefskap, affärsutveckling och av att driva företag. Din mentors uppgift är att vara ett bollplank, en diskussionspartner och ett stöd i utvecklandet av dig och ditt företag. Din mentor kommer med förslag och tips om hur du kan utveckla, och hur man gör det enklast, i specifika situationer.

Det kan vara akuta problem som behöver en snabb lösning, eller hur man sättter upp, och når långsiktiga mål och vilka mål man bör arbeta emot i just din bransch för att ditt företag ska växa och röra sig framåt. Vi på Add Vision arbetar tillsammans med dig och det är fortfarande du som har rodret och tar alla beslut, Add Vision är en samtalspartner och bollplank med ditt bästa för ögonen. Vi vägleder och hjälper dig att tänka i nya banor och att hitta dina och ditt bolags styrkor, sen bestämmer du!

Vem behöver en mentor

  • Känner du dig ibland ensam i ditt beslutstagande och saknar ett bollplank?
  • Har du en massa idéer för ditt företag men känner att de drunknar i all tid den dagliga driften av ditt företag tar?
  • Vet du vilka kunder eller branscher du skulle vilja sälja på men inte hur du tar dig dit?
  • Arbetar du stenhårt och gör all ”rätt” men tycker att du får för lite pengar över?
  • Har du fått personalansvar och vill ha stöd i din nya ledarroll?
  • Ska ni ändra riktning och vill få era medarbetare att arbeta åt samma håll?

Det här är exempel på olika frågeställningar som en mentor hos Add Vision kan hjälpa dig med. Våra mentorer är ekonomer och drivna företagsledare och hjälper också till med att analyserar hur du kan påverka dina kostnader, vilket är ett viktigt redskap i att expandera sin verksamhet. Vi träffas regelbundet under en period där du är prioriterad och huvudpersonen.

Välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion och prisuppgift. Ring eller skicka ett mail!

KONTAKTA MIG GÄRNA


Kontakt facebbok

Skicka ett mail eller ring oss direkt
på telefonnummer: 0735-932889

Kontakt

E-post: info@addvision.se
Telefon: 0735-932889

Adress

Add Vision
Sjöviksbacken 27A
117 56 Stockholm