Om Add Vision

Vi har en passion för företagande och vet att driva företag tar mycket tid och att man behöver vara en tusenkonstnär för att hinna med allt.

Vi har lång erfarenhet av företagsledning och vi vet precis hur det känns när tiden inte räcker till för allt. Som företagare är din tid bland det mest värdefulla ditt företag har. Vi hjälper dig att frigöra tid, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt för att ditt företag ska utvecklas och vara lönsamt. Vi står till tjänst med det som vi är bra på.

Erfarenhet

På Add Vision gillar vi siffror, papper och pärmar men vi har också lång erfarenhet av att driva och utveckla företag i olika branscher. Vi har också arbetat med coachning av personal, hur man får arbetsgrupper att arbeta tillsammans emot uppsatt mål och har erfarenhet av chefskapets olika sidor.

Att arbeta med med hela företagsbilden är en av våra favoriter men vi arbetar lika gärna med bara redovisning eller registrerar era leverantörsfakturor och kundbetalningar, vi anpassar oss efter dina behov. På Add Vision drivs vi av nyfikenhet och vidareutbildar oss ständigt, allt för att du som kund ska få den bästa kvalitén på de tjänster vi erbjuder.

Din personliga byrå

Hos Add Vision får du en egen kontaktperson som är insatt i allt som rör ditt företag och din bransch. Här får du ett personligt bemötande, hög servicenivå och högsta kvalité på de tjänster som vi erbjuder. Vi har ditt bästa som mål!

Ett enkelt val inom ekonomi och affärsutveckling

Vi står till tjänst med det som du vill ha hjälp med, du bestämmer hur mycket, eller hur lite hjälp du vill ha! Du väljer vilka tjänster du önskar. Alla bolag har olika behov varför du är varmt välkommen att kontakta oss för offert eller ett kostnadsfritt möte, helt förutsättningslöst, där vi tillsammans diskuterar just dina behov.

Prova oss gärna, du kommer inte att bli besviken!

KONTAKTA MIG GÄRNA


Kontakt facebbok

Skicka ett mail eller ring oss direkt
på telefonnummer: 0735-932889

Kontakt

E-post: info@addvision.se
Telefon: 0735-932889

Adress

Add Vision
Sjöviksbacken 27A
117 56 Stockholm